Osmrtnica - ALBINA NUČIČ

 

   Sporočamo žalostno vest,

  da je umrla ALBINA NUČIČ, 

  iz Velikih Lipljen 18 pri Turjaku.

  Pogreb bo v četrtek 30.1.2020

  ob 15.30 na pokopališču v Škocjanu.

  Pokojna bo od srede od 15.00 naprej v tamkajšni poslovilni vežici.

Oskrba grobov

V našem podjetju se lahko dogovorite za oskrbo vašega groba. Grob Vam lahko oskrbujemo skozi celo leto ali pa se lahko dogovorimo za enkratno ureditev groba. Celoletna oskrba vsebuje zasaditev groba v spomladanskem in jesenskem času, pletje in zalivanje skozi celo leto, čiščenje kamnitih površin, odstranjevanje rož in pogorelih sveč, zamenjava zemlje in okrasnega peska. Po želji Vam dostavimo šopke rezanega cvetja, aranžmaje in sveče na vaš grob.
Opravljamo tudi manjša kamnoseška dela, kot je popravilo spomenikov v primeru, da se spomenik neenakomerno posede in ga je potrebno ponovno sestaviti. Organiziramo klesanje in obnovo napisov na spomenikih. Po elektronski pošti nam na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. sporočite svoje podatke, kontakt, podatke groba (št. OM-odjemno mesto) in želje, ki jih imate glede vzdrževanja. Po prejemu podatkov vas bomo poklicali, da se natančno dogovorimo o vzdrževanju groba.

Obrazci

V datoteki imate pripravljen obrazec za odpoved grobnega prostora/spremembo najemnika grobnega prostora. Prosim, da obrazec izpolnete in nam podpisanega prinesite na naš naslov. V kolikor bi želeli dodatne informacije, nam po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. sporočite svoje ime in priimek, točen naslov, telefonsko številko, elektronski naslov in kaj vas zanima. Po prejemu podatkov vas bomo poklicali.